Communicatiemanagers maken kennis met Collin

Geschreven:
zondag 24 april 2016

COMMUNICATION CONCERT: ONTDEKWORKSHOPS VOOR VOLGENDE CARRIERESTAP

Communicatieadviseurs en -managers kunnen vanaf eind mei kennis maken met Collin in een serie van vier workshops. Deze serie is speciaal door Communication Concert met Collin ontwikkeld en werpt inspirerend nieuw licht op de rol van communicatie in organisaties. Deelnemers zullen onverwachte mogelijkheden gaan ontdekken.

Eerste uitvoeringen van de ontdekworkshops met medewerking van o.a. Commbat hebben al aangetoond dat verschillende knelpunten in de beroepspraktijk met de denkwijze en methode van Collin anders en effectiever kunnen worden benaderd. Het gaat dan vooral om de relatie van communicatie met de lijn en de overige ondersteunende disciplines. Aan de hand van de modellen, analysetools voor reflectie en de creatielogica van Collin krijg je als communicatieprofessional nieuwe inzichten en vaardigheden. Met de ontdekking van de denk- en werkwijze en gebruik van de hulpmiddelen kun je je talenten en kennis blijvend doorontwikkelen en krachtig en doelgericht inzetten voor werkgevers of opdrachtgevers. Je neemt meta-kennis mee die niet meer veroudert.

Vanaf eind mei
De eerste serie van de workshops verzorgt Communication Concert in Weesp van eind mei tot half juli met telkens een interval van twee weken.
Vanaf augustus volgen meer mogelijkheden om de voor het vakgebied nieuwe kennis te ontdekken. Het is ook mogelijk het pakket in company af te nemen.
Management of Change ondersteunt de organisatie en uitvoering van de serie.

Bijvangst leerstrategie complexiteit
Communication Concert en Collin werken sinds 2012 intensief samen aan onderzoek en ontwikkeling van de leerstrategie Collin voor verandering en innovatie. Hun activiteiten zijn primair gericht op systems engineering, ict en complexe en grote werken. De voor deze disciplines en branches gevonden (totaal)oplossingen hebben als bijvangst nieuw zicht op de rol en betekenis van communicatie in processen binnen en tussen organisaties opgeleverd.

De nieuwe inzichten bieden het communicatievak verbreding en verdieping, en organisaties de kans om met de inzet van hun communicatiekrachten de kennisversnelling in te zetten die alom wordt gezocht om de economie naar stabiele groei te leiden.

N.B.:

Voor meer informatie: Harm Rozie, harm.rozie@comcon.nl of 0651432892

Voor aanmelden voor de eerste workshop: managementofchange.academy of voor leden van de community van Commbat: commtop.community