Kennismakingsworkshop in de zomer: Unbox your Brain

Deze zomer biedt Communication Concert kennismakingsworkshops aan voor professionals die overwegen om met Collin als denkwijze te gaan werken. Het motto van deze workshop is 'Unbox your Brain'. Voorlopig zijn ze op de vrijdagochtenden, telkens tussen 9.00 en 1200 uur op de Leeuwenveldseweg 16 te Weesp. De deelnemers ronden af met een broodje en een evaluatie.

Met dit aanbod speelt Communication Concert in op de groeiende vraag van consultants, managers, strategen en beleidsontwikkelaars uit verschillende discipines en sectoren naar informatie over Collin. Die informatie is natuurlijk beschikbaar, maar in de praktijk zijn schriftelijke en mondelinge overdracht ontoereikend om duidelijk te maken wat Collin losmaakt. De workshop is opgezet als een korte ontdekkingsreis met als instrumenten een landkaart, een kompas en een lamp, niet voor niets de attributen in de basisuitrusting van iedere ontdekkingsreiziger. Ervaren consultants en professionals blijken er steeds goed mee overweg te kunnen, en in staat om nieuwe diepten in hun reflectie- en (co-)creatievermogen te vinden, waarmee ze hun opdrachtgevers en collega's een nieuw perspectief op hun onderneming en werk kunnen bieden.

De kennis die je opdoet is van generieke waarde, verbindt disciplines en sectoren en kan specifiek en in concrete situaties worden doorvertaald.

Harm Rozie leidt de workshop waaraan gemiddeld zes en maximaal acht personen kunnen deelnemen. Er is gekozen voor kleine groepen voor maximaal effect. Daarom is er ook altijd een tweede trainer.  
Als eerste data zijn 7, 14 en 28 juli beschikbaar. In augustus volgen meer mogelijkheden. Als kostenbestrijding betalen deelnemers € 75, voor een tweede deelnemer uit dezelfde organisatie geldt een forse korting. Wie wil weten of er nog plaats is op een van de drie dagen, of later kan bellen: 0651432892.